JomShoppingUntukSihat

Friday, 15 June 2012

TESTIMONI- MIRACLE MASK + 99 FACE


Testimoni Menarik -->> Miracle Mask + 99 Face



Testimoni 1

"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."
- zuranida othman -

Testimoni 2

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -

Testimoni 3

"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.."
- Noor Aida Ayu -

Testimoni 4

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...
- Ahmad Sobri -

Testimoni 5


kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22
- Suhaib -

Testimoni 6

"Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni."
- Nik Norazlinawaty -

Testimoni 7

"salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask." - sharifah azlia-

Testimoni 8

"Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?"
- Nur Muhammad -

Testimoni 9 ( Regular customer )

salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar...alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy..dh dkt 3 bln dh pakai...alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm? - Zuranida Othman -

Testimoni 10 ( Regular customer )

"Askum k.nur,sy punya parut di leher dan muka sikit2 semakin pudar...Alhamdulillah" - Shamsul -

Testimoni 11

"salam kaka Nur, sy liana dr JB..baru mggu gna 99Face + Miracle Mask, smlm (01052010) jumpa spupu n ibu saudara, mereka mngatakan kulit muka sy smkin licin, kurang bekas jerawat dan smakin cerah..alhamdulillah..mmg kalo xde kerja Miracle Mask mmg sy tepek kan seluruh muka..MMG BEST..double THUMB UPS...thanks kak Nur" - Norliana Binti Ibrahim -

Testimoni 12

"salam k.nur..sy da try mask n 99 face selama seminggu..kesan sgt ketara.muka sy da xberminyak lagi , jerawat da xd n parut pun da pudar..best sgt! syukur sgt dpt jumpe produk akak..sy akan jadi pelanggan setia akak!! kakak n adik sy asik tanya je rahsia sy neh..hehe n sy rekemen kan kat diorang.." - rushda hadzira ismail -

Testimoni 13

"salam kak, bole x sy promo produk akak kat blog sy?sbb sy sndr mengakui keberkesanan 99face n miracle mask...b4 ne sy da pakai produk yg brtus2 ringgit..tp sukur la bru 3ari guna 99face n miracle mask kesannya mmg menakjubkan...muka licin,jerawat kecut,parut pudar.." - Suhaila Matussin - 

Testimoni 14

"Salam kaknur,syira nk order lg m.mask tu la..mama n adk sume nk pkai..smlm syra p wat facial ksi picit kuar sume whthead tu bru ok ckt muke xde biji2..mlm td pkai mask hlg parut2 itam tu kak,skrg tgl ckt lg...bru 2kali pkai..klo smgu mst hlg kot..mama pun ckp muka syra pg ni nmpk cerah ckt...huhu suke2...:-)" - Syira Mohd -


Testimoni 15

sy tak penah lg berpuas hati dgn mana2 produk yg sy cuba sebelum nie. nasib sy baik sbb tergoogle produk akak nie.tanpa fikir tros order sbb jerawat semakin teruk. alhamdulillah skang parut da semakin pudar! jerawat pon ala2 segan je nak tumbuh. haha.. tq kak nur! bole beraya sakan la sy pas nie...-Jaja Azmi-

Testimoni 16

alhamdulillah,selepas saya pakai miracle mask ni,kulit muka saya dah x tumbuh jerawat...dan kakak saya pun cuba pakai mask ni,dan kulit dia dah bertambah licin...lembut je...-Asiah Ramly-

Testimoni 17

smlm oderkan utk kawan..die ckp dulu muka rushda bnyk parut n jerawat..skg ni da cntik..tu yg die tnya tu pakai ape..so rushda rekemen kan la...xsabar2 die nk pakai...mcm mane rushda nk bg gmbar sebelum n selepas?leh jadikan testimon...-Rushda-

Testimoni 18

Kak nur, sy dah pakai 99face selama 4 hari.. mmg kulit muka rasa lebih lembut berbanding sebelumnya... kat hidung & dahi, dah hilang oily.. Miracle mask baru nak cuba pakai mlm ni.. target nak kecilkan pori2 and eliminate pigments.. nanti kasi testi lagi lepas result dah obvious... :-)

Testimoni 19

salam kak nur...dya da dapat da barang tu..bru je try guna td...hehe..suka laa dengan sinus herb tu...99 pn ok...lembut je muka ble guna...thank taw kak nur..bagi dya harga memang bebaloi laa..-Diya-

Testimoni 20

salam...memg da kuwg a skrg jerawat...muka pn da xbmyk lg...kulit pn makin halus...alhamdulillah...stkt skrg memg puas ati...bpeluh pn xd nmpk ngt myk...gtl2 muka da kuwg le...-arniza-

Testimoni 21

tpi yg sue nk oder utk sue lain laa cos cousin2 sue pun guna heheh...ari tu sue beli kan...sue sendiri pun dah 3botol dah hehehe...best jer rsa kulit licin...-Suhaila-

Testimoni 22

Maaf lambat beri feedback. Dah 2 minggu lebih pakai 99face + miracle mask. 99face sekali sehari (malam) dan miracle mask sekali atau dua kali seminggu. Kesannya, parut kat muka dah kurang dan warna kulit muka dah sekata. Saya selalu kerja di luar dan terdedah dengan matahari, so, this is a good thing for me. Miracle mask ada jugak try sapu kat kult belakang. Kulit belakang rasa lembut dan kurang bintik jerawat kecil.

BTW, thanks for the extra free gift Kak Nur!

I LIKE! :-)

Testimoni 23

selaps beberapa hari gune..kawan saye ckap parut da ok dah...tak hitam sgt mcm dulu....miracle mask tu mmg bagus la kak...thanks - azuma johari -

Testimoni 24

salam sis...ms lom dpt brg akk mggu lpas .. yn terpaksa g salon tok facial kn sgala jerawat yg ada .. arini plak yn g smula salon tuk bli brg ... mereka kata ... apa u buat ngan muka u ... nmpak bersih dan tegang ... hehehe..bru 1 mggu lbih ..tq byk sis ...-Elle Yana-

Testimoni 25

nk bg tau99 face tu mmg syok betoi...makin improve muka sya...pakai bedak pun senang...smooth ja rsa - hannani-

Testimoni 26

sy begitu yakin betul dgn poduk akk..tu yg tk pk 2,3 kali tuh...sbb mmg poduk akk tkde kesan sampingan..pastu bekesan plak...moge akk bertambah maju n sukses..n hrp2 makin berquality dr ms ke semasa poduk akk ni semua ye...-zuranida othman-

Testimoni 27

salam..
akak, dh dekat sebulan sy pakai 99 face n miracle mask tu.mmg jerawat dh kurang, satisfied la.sbb b4 ni dh mcm2 produk mahal cube.pstu sy nk order lg la 99face tu yg 300g.RM186 kn-zafirah syaza-

Testimoni 28

salam,sorry ganggu mlm2 ni,xsbr nk tgu esok pagi...sy dah pakai 99 + mask 10hari...mmg kulit cantik xde jerawat...parut pun pudar...-Fadzilah-

Testimoni 29

sy pun dah guna miracle mask & 99 face, jerawat & parut hitam makin kurang...harga pun x mahal.-Wardah Imran-

Testimoni 30

salam kak...so far...gune produk menmpkkn hasil yg positif...insyallh...
akn order utk seterusnya nnti...muka dah kurang minyak...pastue parut nmpk kurang sikit..nanti nk beli jamu lg...nanti balik kg..nak kenalkan ngan akak2 yatie nie... yatie suke sgtlah kak...thnks a lot kak -Yatie-

Thursday, 14 June 2012

COCOA COLLAGEN


Cocoa Collagen Asli & Original
.
Kembalikan Keremajaan Wanita Dengan Cocoa Collagen !

http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/cocoa-collogen/cocoa%20collagen.jpg

.
Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…

Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

PASTIKAN ANDA MEMILIKI COCOA COLLAGEN ORIGINAL DARI KAMI
.
AWAS ! Terdapat banyak Cocoa Collagen tiruan sedang bermaharaja dalam pasaran 
.
http://3.bp.blogspot.com/-8sK2evhyiCM/ToSHK45BtII/AAAAAAAAAeE/LBjEVis-t2w/s1600/ccppfake-riz1.jpg
.
http://1.bp.blogspot.com/-lzO3bDSQgIc/ToSHK3mr1GI/AAAAAAAAAeM/iAuGRE9KkBM/s400/ccppfake-riz2.jpg
.
Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :
* Marine Collagen – Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
* Kacip Fatimah – Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
* Lobata – Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
* Krimer bukan tenusu – Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
* Dextrose monohydrate – Melambatkan proses penuaan
* Oligo saccharide – Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

.

Kebaikan dan khasiat
* Membantu mengimbangi hormon
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
* Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
* Melambatkan proses penuaan
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Memberikan tenaga
* Membantu mengurangkan keguguran rambut
* Melancarkan peredaran darah dalam badan
* Mengimbangi berat badan
* Meningkatkan daya penghadaman
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

.

http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/cocoa-collogen/28702716_1.jpg
.

CAROTOMAX


CarotoMax



6 Jenis Karotenoid yang Paling Berkhasiat
  • Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan betaa-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat
  • Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya
  • Menguatkan sistem imun
  • Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak
  • Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, mikroalga, minyak palma dan marigold.
Carotenoid Content




Carotomax :Vitamin utk mata dan Kanser."Sel2 diserang berjuta radikal bebas. Apakah yg dapat membantu?"



Hari ini kita baca tentang Vitamin untuk mata dan mencegah kanser ye.. JOm baca
_____________________________________________________
Perlindungan Sel-Sel dari Dalam*
S
etiap hari, sel-sel di dalam badan anda diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA. Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti oksida. Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas, meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel. 
Perlindungan Menyeluruh dan Berkesan
Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CarotoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukkan kerotin secara semulajadi. *CAROTOMAX menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.
5 jenis karotenoid yang paling berkhasiat
  • Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
  • Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.
  • Menguatkan sistem imun*
  • Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.
  • Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid menyamai dengan
Credit : Shaklee 
  • Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang
  • Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot
  • Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruitAlpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
  • Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi

















99 FACE CLEANSER






 



Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan, sayur-sayuran, ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati...


Ninety Nine Face Sangat Berkesan Untuk:-


- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

GLA COMPLEX

GLA COMPLEX

Biasanya wanita sering dikaikan dengan Everning Primrose Oil. Evening primrose adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan asid gamma-linolenik (GLA), sejenis asid lemak perlu yang amat banyak faedahnya dalam kesihatan wanita.


Suplemen Evening Primrose Oil, atau dengan nama singkatan nya EPO, amat masyhur di kalangan wanita. Ada yang menggunakan sejak dari muda, ada yang mengamalkan bila dah berusia, terutama apabila hampir-hampir menopause, dan tidak kurang juga yang menggunakan setelah berumah tangga, untuk menstabilkan hormon kewanitaan. Pendek kata, ada sesetengahnya yang berkata, "Kalau tak ambil suplemen lain pun takpalah, asalkan jangan skip makan EPO". Begitu sekali impak EPO kepada kaum wanita!

Di Shaklee, kami tidak mempunyai vitamin yang di panggil EPO, namun, Shaklee ada vitamin yang lebih baik daripada EPO, yang dikenali sebagai GLA Complex. Owh ya, dalam GLA Complex ini, turut ada kandungan Vitamin E dan Minyak biji matahari.

Kenapa kami konfiden yang GLA Complex Shaklee lebih baik daripada suplemen EPO di pasaran? Ini kerana, ramai yang tidak tahu, bahawa sebenarnya, kandungan
bahan utama di dalam EPO ialah GLA - gamma-linolenic acid. Sedikit petikan daripada NCCAM.

* Evening primrose oil is extracted from the seeds of the evening primrose. *
Evening primrose is a plant native to North America, but it grows in Europe and parts of the Southern hemisphere as well. It has yellow flowers that bloom in the evening. Evening primrose oil contains gamma-linolenic acid (GLA), an essential fatty acid.Essential fatty acids are required by the body for growth and development, and must be obtained from the diet.


credit Anakkuwiraku
GLA yang terkandung dalam bunga evening primrose sekian lama telah diamalkan di Amerika, untuk merawat pelbagai masalah kesihatan.
Untuk wanita, GLA Complex berperanan dalam:
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

2B MODEL


BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN DALAM MASA 7 HARI DENGAN SELAMAT

Kenapa Perlu Dapatkan 2b Model ?
  • membantu menurunkan berat badan dengan efektif;
  • membantu mengempiskan perut yang buncit;
  • membantu mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan paha;
  • membantu membakar lemak di rahim supaya mudah mendapatkan anak;
  • berasa sentiasa kenyang;
  • membantu membersihkan usus tanpa kerap ke tandas.

Testimoni (sebelum & selepas penggunaan)
http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/2bmodel/model-2bmodel-sebelum1.jpg http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/2bmodel/model-2bmodel-selepas1.jpg
Puan Azlin – 110kg (sebelum)  52kg (selepas)

Didatangkan 2 perisa iaitu :
  • strawberi (diminum dengan air sejuk)
  • white coffee (diminum dengan air panas)
http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/2bmodel/strawberri%20(2).jpg
PERISA STRAWBERRI– 20 paket

http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/2bmodel/whitecoffee%20(2).jpg
PERISA WHITE COFFEE– 20 paket
http://alpha-lipid.com/rizi-biz.com/pic/2bmodel/packmini2.jpg
PERISA WHITE COFFEE & STRAWBERRI– Pack Mini 10 paket

Bagaimana ia digunakan :

  • Diminum 2 kali sehari iaitu selepas sarapan pagi dan makan tengahari sahaja

Harga Belian 2b Model

PerisaHarga Sem. MsiaHarga Sbh/swk
Strawberi (pack mini – 10 paket) – untuk 5 hariRM 35.00RM 40.00
White Coffee (pack mini – 10 paket) – untuk 5 hariRM 35.00RM 40.00
Strawberi (pack besar – 20 paket) -  untuk 10 hariRM 60.00RM 65.00
Coffee (pack besar – 20 paket) – untuk 10 hariRM 60.00RM 65.00
Postage RM6 Semananjung / RM10 Sabah Serawak

* Penghantaran percuma semenanjung Malaysia (harga pengguna)

* Pembelian 3 kotak dan ke atas potongan 30% diberikan (sekotak mengandung 10 paket (pack mini) dan 20 paket (pack besar).
——————————————————————————–
Beli 3 kotak pack besar : RM 130.00
Beli 3 kotak pack kecil : RM 80.00
FREE POSTAGE !!! ***
Free Pos bagi semenanjung malaysia shj / tambah RM 10.00 sabah @ sarawak

SENARAI PENYAKIT DAN CADANGAN SUPPLEMENT SHAKLEE

Penyakit dan Vitamin A-K 

Di bawah adalah senarai penyakit yang biasa kita dengar dan vitamin&mineral yang dicadangkan. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan mendapatkan konsultansi dari pakar (doktor) terlebih dahulu sekiranya menghadapi masalah serius.
Alergi
  • Vita-C
  • B Complex
  • Alfalfa
    • ketiga2 vitamin di atas termasuk dalam Set Allergy (Set G)
  • Garlic Complex
Alzheimer
  • Vita-E Complex
  • B Complex
  • Omega Guard
  • Garlic
Anemia
  • B Complex
  • Vita-Lea
  • Vita-C
    • Ketiga2 vitamin di atas termasuk dalam Set Optimum (Set A)
Arthristis
  • Vita-Lea
  • Ostematrix
  • Vita-C
  • Alfalfa
  • Peppermint-Ginger
Batu hempedu
  • Peppermint-Ginger
  • Lecithin
  • Vita-C
  • Vita-E
Bronkitis dan pneumonia
  • Carotomax
  • Vita-C
  • Vita-E
    • (ACE)
  • Zinc
  • Garlic
Buasir
  • Vita-C
  • Vita-E
  • Ostematrix
Carpal tunnel
  • Vita-Lea
  • B complex
  • Vita-C
    • Set A
Cirit-birit
  • B Complex
  • Garlic
  • Performance Drink
Darah tinggi
  • Set A
  • Garlic
  • Fibre Plan Unflavoured
  • Vita-E
Diabetes
  • Set A
  • Garlic
  • Vita-C
Ekzema
  • B Complex
  • Vita-C
  • Alfalfa
  • GLA Complex
  • Zinc
Fibrocystic breast
  • ACE
  • GLA Complex
  • B Complex
Gout
  • Set A
  • Zinc
Insomnia
  • Ostematrix
  • B Complex
Jangkitan telinga
  • Vita C
  • Zinc
  • Garlic
Jerawat
  • B Complex
  • Vita-C
  • Vita-E
    • Votamin2 di atas terkandung dalam set D
  • Zinc Complex
  • GLA Complex
Kanser
  • Vivix
  • ACE
  • Garlic
  • Ostematrix
  • B complex
  • Fibe Plan Unflavoured
Katarak
  • ACE
  • B Complex
  • Zinc
Kelemumur
  • B Complex
  • Zinc
Kencing kotor
  • Vita-C
  • Zinc
  • Garlic
  • Alfalfa
Kesuburan
  • Vita-C
  • Vita-E
  • Zinc
  • GLA Complex
Sumber asal : Penyakit dan Vitamin A-K